How to get crinkled curls in Braidlocs, Sisterlocks or Natural Hair

Hoe krijg je gekreukte krullen in Braidlocs, Sisterlocks of Natural Hair

Hoe krijg je gekreukte krullen in Braidlocs, Sisterlocks of Natural Hair

Er zijn veel manieren om Braidlocs te kreuken of te krullen. De meest gebruikelijke en eenvoudige manier is een vlecht uit. Je vlecht je lokken eenvoudig als ze nog vochtig zijn en haalt ze er vervolgens uit als ze helemaal droog zijn.

Een andere manier om kreukels te krijgen is met wendingen of cornrows. Je doet dit op dezelfde manier: vlecht het haar als het nog vochtig is, haal dan de stijl eruit en altviool, je krijgt mooie kreukels.

Om krullen te krijgen, moet je je haar bantu-knotten. Dat is wat anders dan een vlecht maken en als je dat niet kunt kun je krullen krijgen met rollers of de wrap-a-loc tool.

Voor deze video heb ik twee verschillende vlechttechnieken gecombineerd om te laten zien hoe je extra volume kunt creëren.

Voordat ik een bantoe-knoop maakte, heb ik eerst mijn haar gevlochten. Pas nadat mijn haar was gevlochten, maakte ik een bantu-knoop. Dus ik zou niet alleen kreukels krijgen van de vlecht, mijn haar zou tegelijkertijd ook gekruld zijn.

Going Natural's Loc-handschoen

Nadat mijn haar fris gewassen was en de microvezel handdoek droog was, gebruikte ik de Loc Glove om mijn braidlocs recht te trekken. Toen dat eenmaal gedaan was, heb ik een royale hoeveelheid Tineke's Healthy Hair Growth Spray op mijn haar gespoten. Het is niet alleen goed voor de haargroei, de essentiële oliën helpen ook bij het bestrijden van schimmels. Met mijn pas gewassen, gestrekte en gehydrateerde haar waren mijn braidlocs klaar om gestyled te worden.

Ik nam ongeveer 6 tot 8 locs om mijn locs te vlechten en vervolgens een bantu te maken. Het duurde ongeveer een uur om mijn hele hoofd te voltooien.

Afscheid nemen is en is altijd een uitdaging voor mij geweest. Dus mijn bantu's zijn nooit zo recht en strak als ze kunnen zijn. Toch droeg ik dit kapsel een paar dagen voordat ik het uitdeed.

Het was leuk om voor de verandering mijn haar in bantus op mijn hoofd te hebben. Ik voelde de lucht op mijn hoofdhuid die absoluut geweldig was en geen haar dat tegen de stoelen wreef. Om dezelfde redenen is het een perfecte stijl voor in de sportschool. Je hoofdhuid kan ademen en geen loc wrijven tegen de machines.

Ik was wel benieuwd hoe de stijl eruit zou zien. Ik had beide stijlen eerder gedaan, maar nog nooit zo gecombineerd.

Het resultaat zie je in de video. Ik vond de eindstijl erg leuk. Hoewel de bantus erg handig waren, hield ik van mijn krullen.

Als je een natuurtalent bent kun je dit ook doen, maar dan heb je andere producten nodig. Natuurlijk heb je een shampoo en een conditioner nodig, maar je hebt ook een goede moisturizer nodig die tegelijkertijd een krul kan behouden. Hiervoor zou ik de Silky Shea Hair Butter aanraden.

Laat me weten wat je van de stijl vindt en als je vragen hebt, stel ze gerust.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.