Gifts and greetings from Amsterdam!

Geschenken en groeten uit Amsterdam!

1 opmerking

Ik hou van Amsterdam Mireille Liong

Ja, ik ben weer in Amsterdam. De stad waar ik volwassen werd na mijn studie in Suriname. Waar ik door de straten fietste en het nachtleven ontdekte tijdens mijn Master in IT aan de Universiteit van Amsterdam. Zoals je je kunt voorstellen is er veel veranderd, maar het is goed om terug te zijn.

Ik kwam voor het enige echte urban filmfestival in Nederland genaamd DBUFF, het Da Bounce Urban Film Festival met films van Black Directors uit voornamelijk de VS. Het festival was boven verwachting en ik hoop dat jullie er volgend jaar allemaal bij zijn. Dus in de resterende tijd die ik nog heb, hoop ik je meer te vertellen over deze stad met schattige kleine straatjes en veel fietsen waar ik meer dan een decennium van mijn leven heb doorgebracht.

Wat wil je weten over Nederland?

Door de jaren heen kreeg ik veel vragen over Nederland. Sommige mensen zijn verbaasd dat er zwarte Surinamers in Nederland wonen. Ben je geïnteresseerd om te horen over de geschiedenis van zwarte mensen in Nederland, laat het me weten. Ik ben geen historicus, maar ik kan delen wat ik heb geleerd en natuurlijk meer vertellen over de mensen uit Diaspora, zwarte ontwerpers, artiesten, zangers die je moet gaan zien, laat het me weten.

Ben je geïnteresseerd in wat je zeker moet zien tijdens je bezoek? De plaatsen, het eten, hoe je je moet verplaatsen, ik kan je zeker de ins en outs vertellen.

En natuurlijk kan ik je laten weten waar je je haar kunt laten doen! Maar als je het wilt weten, moet je het schriftelijk doen.

Snoepjes uit Nederland

Dit is misschien wel mijn specialiteit. Ik hou van eten. Allerlei soorten voedsel, maar ik ben ook kieskeurig sinds ik een gezonder dieet ben gaan eten, Paleo en glutenvrij, maar ik beloof dat dit me er niet van zal weerhouden je de beste aanbevelingen te geven als het gaat om het vinden van goede restaurants en cafés.

Ik weet niet zeker of er een land is met meer soorten brood dan Nederland, ze hebben er minstens 200. Ze hebben ook geweldige koekjes. Ik herinner me dat ik eerder een giveaway deed, dus doe ik er nog een. Met de feestdagen in aantocht is dit een uitstekende timing om te vragen: wat voor lekkers mag ik voor je meenemen uit Nederland? Laat het me weten en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van een cadeauzakje met snoep uit Nederland. Ik kijk uit naar uw vragen en opmerkingen.

Zoals ze in Nederland zeggen, Hoi!

Vergeet niet om de voordelen van lidmaatschap te bekijken en u kunt geweldige deals kopen met gratis verzending .

1 opmerking

Yvonne Koenders- Mertle
Yvonne Koenders- Mertle

So glad I stumbled on your site. I am Dutch was born in Amsterdam married to an American so live here but still miss Holland. So you can bring me back Ontbijtkoek. We eat it for breakfast in Holland and its delicious. Dont forget to eat poffertjes when you are there 🇳🇱enjoy Yvonne.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...