Ask me anything about Sisterlocks, Braidlocs and Dreadlocks

Vraag me iets over Locs; Sisterlocks, Dreadlocks, Braidlocs en Micro Locs

Heeft u vragen over locs? Het maakt niet uit of het gaat om het starten van micro-locs of om volwassen dreadlock-problemen. Zolang je een vraag hebt over locs, hoor ik het graag. Ja, want ik beantwoord je locomotiefvragen graag op mijn nieuwe TikTok-kanaal .

Zoals je misschien hebt gemerkt, groeit de loc-familie en niet alleen lokaal maar wereldwijd. Sinds meer vrouwen hun natuurlijke haar begonnen te omarmen, konden we ook een groei opmerken bij mensen die ervoor kozen hun haar te lokken. Onnodig te zeggen dat dit een groot goed is.

Geïnspireerd door kleurrijke vloeiende locomotieven en hoofddraaiende gekapte hoofden, bevindt de locomotiefbeweging zich nog maar in de beginfase. Terwijl Dreadlocks, Sisterlocks en locs hun weg beginnen te vinden in de reguliere en zakelijke wereld zoals het Hooggerechtshof, hebben meer mensen dan ooit tevoren vragen over dit nog steeds controversiële en vaak stereotiepe kapsel. Hier kom ik binnen.

Als een lange tijd natuurlijk, een gepubliceerde auteur en maker van de langstlopende blog over natuurlijk haar, die in 2013 begon met braidlocs, heb ik veel kennis en ervaring uit de eerste hand om uw vragen te beantwoorden.

Een paar van je Loc-vragen zijn mogelijk al beantwoord in een blog of video.

Als je vragen hebt over locs, aarzel dan niet om ze hier in het opmerkingengedeelte te plaatsen. En zelfs als je geen vragen hebt, vergeet me dan niet te delen en mij te volgen op TikTok .

Loc-bommen om Dreadlocks, Sisterlocks en Braids te wassen

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.