Battle of the Hair towels, Microfiber vs Bamboo

Battle of the towel, Bamboo vs Microfiber, welke is beter voor je haar?

3 reacties

Battle of the Hair Handdoeken welke is het beste?

Ik heb de beste haarhanddoek ter wereld gevonden en je kunt er een winnen, helemaal gratis! Kijk gewoon naar de foto en reageer voordat je verder leest (noch de video bekijkt) en zeg welke je denkt dat de beste haarhanddoek is en waarom. Is het blauw, roze of paars? Niet vals spelen, LOL.

Zoals velen van jullie ben ik op zoek geweest naar de beste handdoek om mijn haar te onderhouden en te drogen. Hoe langer mijn locs groeiden, hoe belangrijker het werd om een ​​goede handdoek te vinden om mijn locs zo snel mogelijk te drogen. Je weet dat het essentieel is om locs goed te drogen, omdat vocht dat in locs vastzit, schimmel kan veroorzaken.

Te veel haarhanddoeken zien er geweldig uit en klinken geweldig als je ze hebt, het is net alsof. Ik heb bijna elke handdoek op de planeet geprobeerd. Eindelijk denk ik dat het is gelukt en ik ben super enthousiast om te delen.

Het is maar dat je het weet, haarhanddoeken kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de gezondheid van je haar. Laten we dus eerst eens kijken wat een goede haarhanddoek is.

Wat maakt een goede haarhanddoek?

Een goede haarhanddoek:

  • Is zeer absorberend.
  • Het droogt snel.
  • Laat geen pluisjes achter.
  • Verstoort geen krullen.
  • Is antimicrobacterieel.

Haarhanddoekmaterialen - wat is beter?

Van klassiek katoen tot microvezel en bamboe, er zijn tegenwoordig zoveel handdoeken waaruit je kunt kiezen dat je er gemakkelijk verdwaalt. Geen zorgen, ik heb je. Ik heb ze allemaal geprobeerd, dus dat hoeft niet. Ik heb ze zelfs op de proef gesteld, zodat je de winnaar zelf kunt zien. 

Bamboe Handdoeken

Over het algemeen zijn bamboe handdoeken super zacht en prettig om aan te voelen. Het is moeilijk om niet te zoals zij. Ze hebben een uniek zacht gevoel. Hoewel dit materiaal ook behoorlijk absorberend is, absorbeert het niet zo snel, maar waar het echt faalt, is dat het snel droogt. En ik bedoel, het droogt helemaal niet snel. Bamboe handdoeken duurt eeuwen om te drogen!

Dit betekent dat bamboehanddoeken niet slagen voor de test om een ​​goede haarhanddoek te zijn. Je wilt niet met een natte handdoek op je hoofd rondlopen. Niet alleen zal er water in je gezicht druppelen, maar zolang de handdoek nat blijft, krijgt je haar geen kans om te drogen.

Microvezel handdoek

Een ding dat ik heb geleerd is dat niet alle materialen gelijk zijn. We weten dat microvezel zeer absorberend is, maar zelfs als een handdoek van microvezel is gemaakt, zegt het niets over de kwaliteit van de handdoek. .

Battle of the Hair Handdoeken welke is het beste?
Zie het verschil in absorptie.

Deze afbeelding laat je het verschil in absorptie zien als je het in de video hebt gemist. De roze handdoek heeft de breedste spreiding en je kunt zien dat hij aan het einde van de spreiding al aan het drogen is. Is dat niet geweldig!

Beste haarhanddoek - strijd om de handdoekenBeste haarhanddoek - strijd om de handdoekenBeste haarhanddoek - strijd om de handdoeken

Bekijk hoe de handdoeken zich verhouden als het gaat om lekken. Het meeste water druipt van de blauwe Microfiber handdoek en de roze bamboe handdoek is een goede tweede. Nogmaals, de roze microvezel handdoek wint.

Ik kan niet genoeg zeggen over deze handdoek en ik weet zeker dat je er een wilt. Het zijn geweldige cadeaus, dus koop er ook een voor je BFF, want je krijgt 20% van de tweede handdoek. Klik om de beste microvezel haarhanddoek te krijgen .

In de tussentijd bekijk ik de reacties en laat ik je over een week weten wie de winnaar is. Ik hoop dat je een reactie hebt achtergelaten. Voel je vrij om te delen!

3 reacties

Sharon
Sharon

Bamboo is better.👍🏽

Keith
Keith

Good to know. I know I need help with my locs, can you help me?

Marie Parris
Marie Parris

I think the purple towel is better because it looks wetter, like it soaked up more water.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.