Key things about Growing locs that Nobody ever told you

Belangrijkste dingen over het kweken van locs die niemand je ooit heeft verteld

Hoewel ik mijn onderzoek deed, leerde mijn reis van meer dan zeven jaar me zoveel meer over locs dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Niet alleen de ervaring van het doorlopen van de locomotiefstadia zelf stelt je in staat om nieuwe dingen te ervaren, dingen veranderen en evolueren ook.

Toen ik in de jaren 2000 natuurlijk ging, was er niet zoveel beschikbaar als nu. Of je het nu hebt over producten of kennis. Zo is het ook met locs.

Nieuwe technieken, nieuwe manieren van lokaliseren, nieuwe producten, de locomotiefwereld leeft en bloeit, dus we kunnen maar beter blijven leren.

Of je nu net begint met vergrendelen, overweegt te vergrendelen of al een paar jaar bezig bent met je locomotiefreis, bekijk deze belangrijke dingen die tot nu toe waarschijnlijk nog niemand je heeft verteld.

Voorkom dat uw haar net voor of tijdens uw menstruatie wordt gedaan

Deze zou eigenlijk geen verrassing moeten zijn. Zelfs tijdens de permanenten dagen was het woord om je haar niet te laten doen tijdens je menstruatie. Het is niet anders als je in de buurt bent.

Het is een van de eerste dingen die ik op de harde manier heb geleerd en de uitleg is vrij eenvoudig. Je zintuigen worden extra geprikkeld, waardoor de huid in die tijd gevoeliger is. Gynaecologen zeggen dat je lichaam tijdens de menstruatie in een ontstekingstoestand verkeert en dat de huid gevoeliger kan zijn dan normaal. Dus, vooral als je een gevoelig hoofd hebt , wil je misschien wachten tot je menstruatie voorbij is 

Voorkom opnieuw binden op dezelfde dag dat u uw haar hebt gewassen

De volgende les is eigenlijk van een Sisterlocks-groep op Facebook. Het schijnt vrij nieuw te zijn. Sommige Sisterlocktitians weten er niets van, maar het gaat rond op de planken: was je haar niet op dezelfde dag dat je een retie krijgt .

Een retie krijgen als je haar nat is na het wassen is niet alleen pijnlijker, het zorgt ook voor druk op je wortels. Hier is waarom. Wanneer ons haar droogt, krimpt het van nature om terug te keren naar zijn natuurlijke staat. Wanneer het echter opnieuw wordt vastgemaakt, wordt het gevangen en heeft het moeite om terug te keren naar zijn natuurlijke staat.

Het is vergelijkbaar met het toevoegen van extensions aan haar dat net is gewassen. Het is pijnlijk en zorgt voor spanning op je hoofdhuid omdat je haar terug wil naar zijn natuurlijke staat, maar het kan niet omdat het vastzit in de vlecht.

Dus het beste is om je haar een dag voordat je een retie krijgt te wassen, wanneer je haar schoon is en de wortels in hun natuurlijke staat zijn.

Het is geen probleem om je lokken te dempen terwijl je je haar laat doen.

Je haar wassen een dag voordat je een retie krijgt, zorgt voor minder stress voor jezelf en je locomotief. Dit is een belangrijke les die niet veel mensen weten, dus alsjeblieft, als je het niet wist, like dan deze blog, deel het en vertel de wereld erover.

Te veel zetmeel kan leiden tot een schilferige hoofdhuid

Een andere les die ik heb geleerd, is dat te veel zetmeel kan leiden tot een schilferige hoofdhuid. Dit is iets wat mijn loctician, Adenike, me heeft geleerd.

Ik heb nog nooit een schilferige hoofdhuid of roos of een van die problemen gehad. Op een dag bleek ik echter een schilferige plek op mijn hoofdhuid te hebben. Adenike moest een foto maken om me te laten zien. Ik was ook verrast omdat ik nog nooit een schilferige hoofdhuid had gehad.

Haar verklaring was dat ik te veel zetmeel had. Ik moest terugdenken, maar besefte dat ze gelijk had!

Maandenlang had ik die Japanse zoete aardappelen. Het was iets nieuws en ik hield zo veel van ze dat ik er elke dag een of twee had. Voornamelijk in de oven als patat als gezond tussendoortje. Nadat ik stopte met eten, stopte het schilferen. Dus, als je schilfert en niet weet hoe je er vanaf moet komen, probeer dan minder zetmeel te eten; misschien helpt dat je. 

Japanse zoete aardappel
Japanse Zoete Aardappel

Spray je haar met de What Naturals Love Hair Growth Tea

Dus, hier is waarom ik de haargroeithee aanbeveel; Ik heb het de afgelopen drie maanden gebruikt, en toen ik bij mijn therapeut kwam, was het eerste wat ze opmerkte de haargroei! Ze had nog nooit zoveel groei gezien tussen een retie door.

Ik vertelde haar over de thee en natuurlijk was ze onder de indruk. De thee was het enige dat ik tussen de sessies door gebruikte. Ze zei ook dat de dunner wordende delen terugkwamen.

WhatNaturalsLove Haargroeithee

Gebruik de WNL Haargroeithee voor een retie

In plaats van water heb ik Adenike gevraagd om de meegebrachte WNL Haargroeithee te gebruiken. We merkten allebei meteen het verschil. Door de thee voelde mijn haar veel zachter aan en nog belangrijker, mijn haar had meer elasticiteit.

Elasticiteit is een van de belangrijkste factoren om gezond haar te laten groeien. Als de strengen vloeibaar zijn, breken ze niet.

Voordat ik de WNL Hair Growth Tea gebruikte, hoorde ik mijn haar knappen tijdens een retie. Mijn loctitian zei precies hetzelfde.

Nog een geweldig WNL-haargroei-theeverhaal; Ik ben mijn spuitfles vergeten bij Adenike's. Een week later belde ze me om me te vertellen dat ze het natuurlijk gebruikte en dat haar haar zoooo zacht aanvoelde.

Koop de opblaasbare Hair Spa Loc Basin

Het laatste dat ik iedereen aanbeveel, is om de opblaasbare haarspa-bassin te kopen. Ik kende dit bassin niet toen ik met locs begon, maar het is het beste ooit.

Dit is een geweldige manier om je haar te reinigen, niet alleen voor lokken, maar voor iedereen die gewoon zijn haar wil reinigen en een luxe ervaring wil hebben. De opblaasbare haarspa-bassin is ideaal voor locs. Je hoeft immers geen uren onder de douche te staan ​​omdat je kunt afspoelen en het proces herhalen.

Het is een investering die u tijdens uw locreis en daarna zult gebruiken. Het helpt tijd en geld te besparen, dus sla het niet over. Koop gewoon de opblaasbare haarspa-bassin om je haar te reinigen. 

Hair & Spa Loc Basin voor Dreadlocks, Sisterlocks, Braidlocs

Dit zijn dus de belangrijkste dingen die ik tot nu toe heb geleerd. Heb je iets toe te voegen, laat het me weten in de comments.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.