Black weaves at the pool

Zwarte weefsels bij het zwembad

Zwarte vrouwen met weefsels bij het zwembad
Scroll naar beneden voor de video

Je weet dat je heel voorzichtig moet zijn als je zwarte vrouwen wilt uithalen en nog meer als je over hun haar wilt praten. In dit tijdperk van sociale media kun je meteen een persona non grata worden die verwoestend is voor iedereen, maar vooral als je op weg bent naar roem voor grappen. Als je echter weet hoe je je moet verhouden en de juiste toon aanslaat, kan het je profiel de lucht in schieten, zoals met deze hilarische clip die werd gedeeld in een van mijn haargroepen.

Na slechts 11 uur posten van deze clip verdubbelde komiek Notkarlton Banks het aantal vind-ik-leuks met zijn video over het profileren van zwarte vrouwen bij het zwembad.
In deze 40 seconden durende clip laat hij ons zien hoe vrouwen die weefsels dragen zich gedragen bij een zwembad als ze niet willen dat hun haar nat wordt. De meer dan 31K likes, 5,9K reacties en 13K shares laten zien dat om de een of andere reden, zelfs ik als een gelocaliseerd hoofd, kan relateren.
De opmerkingen dragen alleen maar bij aan het plezier dat de typen in de clip beschrijven. Lees en lach zelf.

Houd er rekening mee dat als u van plan bent om deze zomer of wanneer dan ook naar het zwembad te gaan, wij u hebben. Niet alleen hebben we de snelste föhnhanddoek in de geschiedenis van de mensheid, we hebben ook prachtige badpakken en natuurlijk de Organic Shampoo Bomb om het chloor of zeewater direct uit je haar te krijgen en het super zacht te laten aanvoelen.

Facebook Reacties Zwarte vrouwen bij het zwembad

Facebook Reacties Zwarte vrouwen bij het zwembad

Klik voor het volledige bericht Zwarte vrouwen aan het zwembad inclusief reacties .

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.