Free Afro Curlers for Cynsational Locs, winner of our 1st roll call

Gratis Afro-krulspelden voor Cynsational Locs, winnaar van ons eerste appèl

Winnaar lange locs

In mijn zoektocht naar meer voorbeelden van hoe geweldig de Afro Curlers werkelijk zijn, deelde ik de volgende post op mijn Facebook-pagina:

Hey, ik ben op zoek naar iemand met middellange tot lange locs die deze wil proberen. Je ziet eruit als een leuk makaronhoofd en je slaapt als een roos. Reageer met je foto.

Facebook Loc-uitdaging
Klik om door de Afro Curlers aka Macaroon of yo-o rollers

Na alle rollers die ik ooit heb geprobeerd, zijn de nu genoemde Macaroon-krulspelden zonder twijfel de beste. Ze geven niet alleen een geweldige krul, ze zijn supergemakkelijk te gebruiken en de enige rollers waar je comfortabel op kunt slapen. Ernstig.

Geweldige ervaringen moeten met de wereld worden gedeeld, dus ik deelde dit appèl in ongeveer vijf verschillende locomotiefgroepen op Facebook. De respons was geweldig!

Binnen meer dan 400 reacties zagen we zoveel mooie gelokaliseerde koppen. Sommige met lange, zeer lange lokken, andere met gemiddelde lengte, maar ze waren allemaal gewoon prachtig.

Sisterlocks middellangLange dreadlocks vrouw

Zoals je je kunt voorstellen, was het niet gemakkelijk om te kiezen, maar Miss Cynsational Locs leek het allemaal te hebben.

De zelfbenoemde natuurlijke haargoeroe is een haarstylist en een youtuber die vrij vaak rollers gebruikt. Hoewel ze al jaren geen foamrollers heeft gebruikt, wilde ze de "old school" roze foamrollers opnieuw proberen, maar de Afro-krulspelden leken haar comfortabeler.

Nou, ik kan niet wachten om te zien hoe de krullen uitkomen op haar 118 kleine tot middelgrote lokken. Ik kijk uit naar het filmpje. Ik weet zeker dat jij dat ook doet. Dus blijf op de hoogte. Hier is de link naar het YouTube-kanaal van Cynsational Locs .

Als je deze krulspelden of andere producten ook wilt proberen, neem dan contact met ons op, vooral als je een YouTube-kanaal of Instagram hebt.

Je kunt ook lid worden van onze facebookgroep Locs & Stuff | Facebook

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...