Leather Hair tie for Locs Ponytail - do not touc my hair hair tie

Haarbanden om een ​​Loc-reis kracht bij te zetten, trots op Natural Hair uit te drukken en te pronken met een paardenstaart

2 reacties

Goede haarelastiekjes zijn niet gemakkelijk te vinden. De meeste haarelastiekjes voor locs of natuurlijk haar trekken je lokken uit. Sommige zijn ofwel te strak of worden te los waardoor hun functionaliteit al na een paar keer gebruiken wordt uitgebreid. En ze zijn niet eens schattig. Dit zijn gewoon eenvoudig ogende haarelastiekjes die functionaliteit missen. Waarom verdragen we ze nog steeds?

Leren haarbandjes voor Locs, Dreadlocks, Sisterlocks, Braids Locs Ponytail WNL schiet te hulp

Gelukkig is er What Naturals Love. Op een missie om de schoonheid van natuurlijk haar te promoten en mensen op een natuurlijke haar- of loc-reis te versterken, heb ik diep nagedacht en aan het werk gegaan. Ik ben opgetogen om nu eindelijk een haarelastiekje aan te bieden dat is ontworpen voor zwart haar en dat meer doet dan alleen het haar in een paardenstaart bij elkaar houden.

Echt leder

Ten eerste kies ik voor echt leer omdat het niet schadelijk is voor lokken, vlechten en natuurlijk haar. Leer is ook duurzaam, waardoor men kan investeren in een erfstuk van een paardenstaarthouder dat mogelijk met trots kan worden doorgegeven aan de volgende generaties natuurliefhebbers.

Verstelbaar

Omdat natuurlijk haar erg veelzijdig is, niet alleen in krullen maar ook in volume, wist ik dat de haarelastiekjes van What Naturals Love verstelbaar moesten zijn. Als iemand met locs zelf moest ik er ook rekening mee houden dat traditionele locs en sisterlocks enorm verschillen. Niet alleen in de grootte van de locs zelf, maar ook in het aantal locs. Aanpasbaarheid was dus de sleutel op een manier die onvergelijkbaar is met de gebruikelijke haarelastiekjes voor steil haar. Toch was ik nog niet klaar.

Ik ben dol op mijn haarelastiekje van natuurlijk haar voor Afros, 4C-haar, vlechten en locs

Zeg het met een haarelastiekje; Ik ben natuurlijk en ik ben trots

Ik begreep als geen ander de uitdagingen en de emoties die gepaard gaan met een loc en natuurlijk haar, en ik wilde dat de haarelastiekjes meer zouden zijn dan alleen een normaal uitziende verstelbare paardenstaarthouder, ook al was hij gemaakt van echt leer.

Ik wilde een paardenstaarthouder die trots en empowerment uitdrukt, maar ook een boodschap overbrengt om ons haar te laten zijn en iemand in staat stelt om in vrede van hun reis te genieten.

Bewonder van ver

Altviool dus! De haarelastiekjes van What Naturals Love hebben een roestvrijstalen plaat die onze gevoelens uitdrukt, ongeacht waar we ons op je reis bevinden.

Nu kun je eenvoudig je liefde en vreugde met trots uiten door een haarelastiekje te dragen met de tekst "I love my Hair", of je nu lokken, vlechten of een natuurlijke hebt. Als je specifieker wilt zijn, kun je "I love my Locs" kiezen, of je nu Sisterlocks of traditionele Dreadlocks hebt.

Locs Not Dreads haarband voor locs paardenstaart voor Dreadlocks, Locs, Sisterlocks

Voor degenen onder ons die het woord "Dreadlocks" niet waarderen, is er het fantastische haarelastiekje met de tekst "Locs: Not Dreads".

Dan zijn er de What Naturals Love haarelastiekjes om te voorkomen dat mensen de fout maken waar we allemaal bang voor zijn; ons haar aanraken zonder onze toestemming. De haarelastiekjes waarmee je je Afro puff of locs paardenstaart in alle rust kunt dragen zijn de "Do Not Touch" en "Admire From Afar" haarelastiekjes.

Last but zeker not least kunnen mensen die de missie van What Naturals Love voor gelijke haarrechten willen steunen, een haarelastiekje kopen met onze naam en logo erop.

Perfecte weggeefactie

Deze nieuwe haarelastiekjes van What Naturals Love zijn een geweldig cadeau voor iedereen die zijn paardenstaart wil rocken en de voorspelbare, niet-functionele haarelastiekjes beu is, ongeacht je haartextuur.

Dus, als introductie en om de viering van Black History Month te beginnen, geef ik 4 van deze nieuwe What Naturals Love verstelbare leren haarelastiekjes weg. Elke week een.

Als je er een voor jezelf wilt, of als je iemand een van deze krachtige haarelastiekjes cadeau wilt doen, laat dan een reactie achter en vertel ons aan wie je er een wilt geven en waarom.

Als je klaar bent om te bestellen, kun je hier de verstelbare leren haarelastiekjes voor je locs paardenstaart, afro bladerdeeg of vlechten bestellen.

Lees ook Je haar stylen met een Loc Cuff
Manchet voor Locs, Sisterlocks, Dreadlocks paardenstaart, haarmanchet
.

2 reacties

Pamela
Pamela

❤️to model it!

Nakisha S Winston
Nakisha S Winston

I would like a hair tie. I purchased the Loc Cuff but my hair was too thick for it to work.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...