acupressure slippers to heal the body

Hoe deze acupressuurpantoffels hielpen om spanning los te laten en mijn lichaam te ontspannen

2 reacties

Acupressuur Massage Pantoffels Kopen

Toen mijn hele lichaam pijn begon te doen tijdens het hoogtepunt van de Corona-crisis, wist ik dat ik iets moest doen. Het hoge sterftecijfer hier in New York, sociale afstand nemen, isoleren en veel te veel uren naar een scherm staren, begonnen zijn tol te eisen.

Mijn hele lichaam voelde gespannen, van mijn benen tot mijn nek. Een massage noch de sportschool was uit den boze. Ze waren gesloten. Toen ben ik op zoek gegaan naar hulpmiddelen om de spanning in mijn lichaam los te laten. Ik begon pijntjes te voelen die ik helemaal niet leuk vond!

Ik heb nogal wat hulpmiddelen gevonden en geprobeerd, maar ik ben zo blij met deze acupressuur-massageslippers die ik moet delen.

Op het moment dat ik ze aantrok, voelde het alsof het bloed in mijn benen weer begon te circuleren. Tot dat moment had ik niet eens door hoe gespannen mijn benen waren. Wat dacht ik? Uren achter elkaar zitten heeft invloed op je bloedcirculatie.

Om eerlijk te zijn was er een moment dat ik dacht, wacht, het dragen van deze pantoffels deed een beetje pijn. Moeten ze pijn doen? Toen kwam ik erachter dat ja, acupressuur pijn zou doen en dat het doel was om de pantoffels 15 minuten per dag te dragen.

Dus begon ik de pantoffels op te nemen in mijn ochtendroutine. Ik draag ze als ik opsta en houd ze aan terwijl ik mijn tanden poets, mijn gezicht was, mijn glas water drink. thee zetten en ontbijt klaarmaken. Tegen de tijd dat ik klaar ben, heb ik mijn 15 minuten reflexologie gehad en is mijn lichaam klaar om te gaan!

Ik houd ze ook de hele dag aan terwijl ik op mijn laptop werk. Er is geen druk als je niet op de pantoffels staat, dus je voelt ze niet als je ze draagt terwijl je zit. Als je opstaat, voel je ze wel. Dat is perfect voor mij omdat de pinnen precies daar zijn om elke kleine spanning die je net hebt opgebouwd weg te drukken.

Nadat ik ze een paar maanden heb gedragen, is de spanning in mijn lichaam gewoon weg. De pijn in mijn benen en de stijfheid zijn helemaal weg. Ik kan nu gemakkelijk lopen.

Wat me verbaasde is dat ook de spanning in mijn nek en schouder weg is. Reflexologie raakt echter letterlijk elk deel van je lichaam, dus het is logisch.

Er is eigenlijk een hele lijst van wat deze pantoffels op magische wijze kunnen genezen:

  • ✔RELIEF: Ontworpen om voeten/hielpijn en spanning als gevolg van artritis, neuropathie en andere kwalen te verzachten.
  • ✔RELAX: Verfrist pijnlijke, pijnlijke, fasciitis plantaris voeten. Bevordert een betere doorbloeding om de algehele gezondheid te verbeteren.

Ik raad deze pantoffels dan ook van harte aan. Hier zijn enkele tips als je ze wilt proberen:

Forceer het niet. Doe het rustig aan. Begin met een doel van 5 minuten. Doe ze af als ze te veel pijn doen. Draag sokken. Sokken verzachten de pijn een beetje.

Acupressuur massage pantoffels

Acupressuur Massage Pantoffels Kopen

2 reacties

Arlene garcia
Arlene garcia

Do these run true to size? Or do they come in men’s? I have very big feet but am sure these would be great for me

Vanessa
Vanessa

Very very interesting. I’m considering getting a pair.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.