Braidlocs update Mireille Liong

Mijn Braidlocs Reis-update; Gezonde lokken die zich vrolijk uitrekken en stuiteren

2 reacties

Mijn braidlocs hebben de geweldige transformatie gemaakt, en het was een ongelooflijke reis, en ik geniet gewoon van de vrijheid die locs me geven en geniet elke dag van de ervaring. Dus vandaag ben ik in Bedstuy, Brooklyn, en ik heb net mijn haar gewassen omdat ik moet worden gestrikt sinds mijn laatste afspraak op 25 mei in Suriname was. Hier is een link naar een video waarin ik mijn haar laat doen in Suriname.

Als er één ding is dat ik heb geleerd van al die jaren dat ik gevestigd ben, is dat het noodzakelijk is om je wortels regelmatig te houden. Twee tot twee en een halve maand, niet later.

Ik rek mijn afspraken altijd uit. Soms ging ik na drie maanden en laat me je vertellen, je voelt het verschil als je op tijd gaat. Het is niet alleen minder pijnlijk, het is ook gemakkelijker voor de loctitian en u bent binnen de kortste keren weer buiten! Het maakt echt een wereld van verschil.

Braidlocs haargroei en elasticiteit

Groei
Ik heb nog nooit zoveel groei gezien in de acht jaar dat ik werd gelokaliseerd, en ik moet zeggen dat ik verbaasd ben. De groei is als een centimeter, en dit betekent dat mijn haar het heel goed doet. Het enige dat ik eigenlijk gebruik is de
WNL Hair Growth Tea die ik na het wassen en drogen op mijn haar spray. Ik gebruik het in plaats van water als ik naar de tandarts ga.

Ik moet hieraan toevoegen dat ik deze Haarthee gebruik in combinatie met de Organic Shampoo bombs die mijn haar zacht en soepel maken. Dus dat houdt het vol.

Controleer de elasticiteit van Locs

Elasticiteit is ook belangrijk in haar omdat het ervoor zorgt dat je haar niet breekt. Haar dat niet elastisch is, kan gemakkelijk breken. Ik heb nog nooit zoveel rek in mijn haar gezien, en de WNL Haargroeithee doet wonderen voor mijn haar. Het is niet alleen lang, maar mijn wortels zijn sterker geworden. Ik zou je zeker aanraden om de haargroeithee te gebruiken die verkrijgbaar is bij WhatNaturalsLove.com . Je gebruikt gewoon een spuitfles en sprayt deze dagelijks alleen op je hoofdhuid. U kunt de haargroeithee een week gebruiken en ervoor zorgen dat u deze goed inmasseert, of u kunt uw arts vragen om deze te sprayen tijdens uw re-tye-afspraak. De WNL Haargroeithee kan in de koelkast worden bewaard omdat het haarvoedsel is en kan bederven.

Dus dat was mijn braidloc-update en ik zal werken aan een jubileumspecial voor mijn 8-jarige braidloc-reis. Bezoek onze website op WhatNaturalsLove.com en laat een like achter, deel en abonneer je op mijn video's.

Biologische shampoobommen voor Sisterlocks, Dreadlocks, Braidlocs en natuurlijk haar

Haargroeithee om de follikels te herstellen en de groei te stimuleren

2 reacties

Mireille Liong A Kong
Mireille Liong A Kong

Thank you. To keep frizz down I use the Loc Glove see: https://whatnaturalslove.com/products/going-naturals-loc-glove

Gail H
Gail H

Your hair looks great. How do you keep it from being frizzy. Most braidlocs or sisterlocs I see
they are all frizzy. Also, how many locs do you have.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.