2022 review a look back on bestselling loc care products and bestselling African Dresses

Bedankt, beste wensen en graag tot volgend jaar!

Nu 2022 ten einde loopt, wil ik je bedanken voor het winkelen bij ons, het lezen van onze blogs, het reageren, beoordelen en delen van onze producten. Het maakt het verschil en zonder jou kunnen we gewoon niet beter worden.

Als ik terugkijk naar foto's en video's krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Hier is waarom.

Beginnend met uw foto's en beoordelingen, gaat er niets boven een tevreden klant. Vijf sterren maken onze dag goed en foto's en video's maken het nog beter! Uw betrokkenheid is voor ons een inspiratie om naar perfectie te streven.

Dus als een klant tevreden is, maakt dat ons blij en dat is alleen maar wederzijds. Nu hebben we een meer geavanceerd beoordelingssysteem voor je waarmee je foto's en video's kunt uploaden en het werkt. Bekijk enkele voorbeelden, laat u inspireren want ik hoop er volgend jaar nog veel meer te zien.

Hoofdband voor Locs, Dreadlocks, Sisterlock van een tevreden klant
Schreeuw naar Rosie die ons dit jaar de meeste foto's heeft gestuurd. Ze houdt van de hoofdbanden en wij houden van haar.

Afbeeldingen van klantrecensies

Delen is zorgzaam. Klik voor de beoordelingen .

Modellen

We hebben dit jaar geen haar- en modeshow gedaan, maar dat betekent niet dat we niet aan de slag zijn gegaan. We zijn blij te kunnen zeggen dat we prachtige modellen hebben om te pronken met onze nieuwe spullen en als je ze nog niet hebt gezien, stel ik ze graag voor.

Authentieke Afrikaanse jurken bazin rijk en dashiki

Foto- en videoshoot met Ashley Winnaar van onze Moederdag Giveaway

Ashley was de winnaar van onze Moederdag-weggeefactie en ze heeft fantastisch werk geleverd door de verscheidenheid aan Afrikaanse jurken te laten zien die Naturals Love te bieden heeft. De moeder van een van hen toonde ook oorbellen, een kapsel van Sabine's Natural Hair Salon en make-up van Eloria Michelle . Je kunt het bericht lezen en de video bekijken bij Video van de winnaar van onze Moederdag Giveaway.

Afrikaanse hoofddoeken en Afrikaanse jurken
Sherida pronkt met onze voorgeknoopte hoofddoeken, de klassieke haarmanchet en enkele van de bestverkochte Afrikaanse jurken die we aanbieden. Klik voor de collectie Afrikaanse jurken voor dames in alle maten van XS tot 6X .
Afrikaanse jurk, voor bruiloft of prom
Sherida pronkt met de Afrikaanse jurk voor proms en bruiloften.

Model Moreen

Sommigen van jullie hebben haar misschien gezien in de Hair and Fashion show van 2019. Ons internationale model Moreen woont in Nederland, is dol op Brooklyn, de mode en de stijlen die we te bieden hebben.

Infinity jurk Afrikaanse print, Afrikaanse Multi wear jurk in rood
Moreen deed een fotoshoot waarin ze de Infinity-jurk liet zien en ze had duidelijk plezier. Vervolgens werkten we samen om de verschillende kleuren en stijlen van hetzelfde Afrikaanse broekpak voor vrouwen van alle maten XS tot 6X te laten zien. In de pakken die er goed uitzagen en goed aanvoelden omdat ze ook nog eens comfortabel zitten, konden we alleen maar genieten.

Afrikaans pansuit voor dames in alle maten van XS tot 6X

Klik voor de collectie Afrikaanse broekpakken voor dames in alle maten XS t/m 6X

Ook zie je korte filmpjes van deze modieuze items als je op de productlink klikt. We zijn bezig met het uploaden van alle videobeelden naar ons Tiktok-kanaal , zodat je een overzicht hebt van de korte films die we maken, maar heb even geduld. Het ontwikkelen van ons kanaal om je op de hoogte te houden staat op de planning voor volgend jaar.

Bestsellers

Bestverkochte Afrikaanse jurken in de mode voor dames in alle maten

We hebben dit jaar nogal wat nieuwe jurken gelanceerd en dit zijn de best verkochte Afrikaanse jurken voor vrouwen in alle maten. Afrikaanse hoog-laag dashiki-jurk , sexy off-shoulder maxi-jurk , Afrikaanse halternek maxi-jurk en de klassieke Marokkaanse magische jurk.

Moroccan Magic Dress in verschillende kleuren

We hebben nieuwe kleuren en nieuwe stijlen toegevoegd aan de Magic Dress. Klik om de collectie te shoppen.

Bestverkochte Loc-producten voor locs, dreadlocks, sisterlocks en micro-locs

De nieuwe haarartikelen deden het dit jaar erg goed. Je hield echt van de haarelastiekjes en locmanchetten voor locs, Sisterlocks en Dreadlocks . Ze houden niet alleen je haar mooi bij elkaar, we hebben ons onderzoek gedaan en ervoor gezorgd dat ze niet beschadigen, niet uitglijden en je paardenstaart laten opvallen!

Loc Glove voor Locs verzorging en om Dreadlocks, Sisterlocks schoon te maken

Kijkend naar de reviews, is de Loc Glove voor Locs onderhoud jouw absolute favoriet.

Beste nieuwe items: de Loc Cuffs

Loc manchetten voor Locs Styling, Styling Sisterlocks, Haarsieraden

Locs & Stuff, Haarverzorging, locs en haarpijn

Locs and Stuff Blog, Dreadlocks, Sisterlocks haarverzorgingsproducten

Locs and Stuff is mijn blog over Locs kapsels, Locs onderhoud, Locs inspiratie, Locs verzorging, Locs groei, Locs styling, Locs producten, Locs voor en na

Dan, last but not least, waren er dit jaar veel meer blogs en niet alleen over haarstyling. De sectie Bad Hair Uprooted gaat over onze zaak en geïnspireerd door de reactie van Will Smith op de Oscars, heb ik ook aandacht besteed aan haarpijn. Lees De klap onthulde generatietrauma en haarpijn .

Bad Hair Uprooted, de tentoonstelling Untold History of Black Follicles

We hopen dat je het leuk vond om bij ons langs te komen en te bestellen. Laat ons in de reactie weten waar je meer van wilt zien of verspreid gewoon je vreugde voor het komende jaar. We doen het hier, nu meteen:

Beste wensen en graag tot volgend jaar!

Bad Hair ontwortelde fototentoonstelling dreadlocks, locs en natuurlijk haar

Slecht haar ontworteld

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.