V-sponge to support vaginal health

V-spons

De V-spons voor vaginale gezondheid
Niet giftig - Natuurlijk zacht - Absorberend - Hypoallergeen

Helpt om: geur te verwijderen - te reinigen - strakker te maken

De V-spons is de beste applicator van de natuur voor het meest delicate, intieme, levengevende lichaamsdeel van een vrouw.

V-sponzen, geoogst uit de Middellandse Zee, zijn niet alleen zacht, absorberend en duurzaam, ze zijn ook hypoallergeen en niet giftig. Alle essentiële eigenschappen die een applicator nodig heeft om u te ondersteunen bij het bereiken en behouden van uw vaginale gezondheid.

Eenvoudig stoombehandelingen

Waar stoombehandelingen tijd kosten, oncomfortabel en veel te heet kunnen zijn, biedt de V-spons een eenvoudiger en soms zelfs effectiever alternatief. In plaats van 20 minuten op een hete kom te zitten, drenkt u de V-Sponge gewoon in een kruidenthee, wringt u hem uit en steekt u hem er voorzichtig in terwijl hij warm en vochtig is. Zo kunnen de kruiden hun werk doen terwijl jij gewoon je dag kunt doorbrengen.

Natuurlijk douchen gemakkelijk gemaakt

Een Google-zoekopdracht zal u vertellen dat de meest bekende en populaire natuurlijke oplossingen die vrouwen gebruiken om de vaginale gezondheid te behouden, yoghurt, kruidenthee, appelciderazijn, theeboom en neem essentiële olie zijn.

U kunt elk van deze oplossingen eenvoudig verbeteren door de V-Sponge te gebruiken. Niet alleen is het niet nodig om een ​​zetpil te maken of een plastic applicator te gebruiken, de volledig natuurlijke absorberende V-spons houdt uw natuurlijke oplossing comfortabel op zijn plaats, waardoor de elementen hun werk nog beter kunnen doen.

Aangezien etherische olie van tea tree, bekend om zijn krachtige antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, de meest aanbevolen oplossing is voor vaginale gezondheid, traditioneel en in de huidige samenleving, is het onze essentiële olie bij uitstek.

Volgens healthlinetoday kan Tea Tree olie helpen:

 • Behandel schimmelinfecties
 • Behandel bacteriële vaginose
 • Weg met sterke vaginale geur
 • Smeer de binnenkant

Test de olie eerst op je hand, want sommige kunnen allergisch zijn voor etherische olie van tea tree. U mag ook nooit pure essentiële olie rechtstreeks in de vagina inbrengen. Verdun het altijd eerst door 3 druppels etherische olie van Tea Tree toe te voegen in 1/3 kopje warm water.

HOE TE GEBRUIKEN

 • Voordat u uw V-spons gebruikt, spoelt u deze af door deze onder warm stromend water te laten lopen en erin te knijpen.
 • Houd je Tea Tree-oplossing klaar: 2-3 druppels Tea Tree-olie in 1/3 kopje warm water.
 • Drenk de V-Sponge in het Tea Tree-water en wring hem uit.
 • Knijp in de V-spons om deze in te brengen. Als de V-spons te groot is, knip deze dan af met een schaar. Pluk de spons niet.
 • Breng de V-Sponge voorzichtig in terwijl deze nog warm en vochtig is en laat hem vervolgens glijden tot hij zo comfortabel zit dat u hem niet kunt voelen.
 • Laat de spons minimaal een half uur intrekken om het Tea Tree water zijn werk te laten doen. Je kunt het langer laten staan, maar zorg ervoor dat je het na 4 uur eruit haalt.
 • Reinig uw handen voordat u de V-spons indrukt en voorzichtig verwijdert.

In plaats van Tea Tree-olie te gebruiken, kun je Neem of een van de oplossingen die je gewend bent, zoals yoghurt of je eigen kruidenthee gebruiken.

Om je V-spons schoon te maken

Om uw V-Sponge schoon te maken, kunt u een zeep zonder chemicaliën gebruiken of deze 5-10 minuten laten weken in een kopje warm water met een van de volgende middelen:

 • 1 eetl azijn.
 • 1 eetlepel zuiveringszout (helpt ook het volume en de dichtheid van de V-Sponge te herstellen)
 • 1 tl waterstofperoxide (helpt verkleuring te voorkomen)
 • 1 theelepel colloïdaal zilver in 1 kopje warm water. Er is geen pathogeen organisme bekend dat niet binnen 6 minuten of minder door colloïdaal zilver wordt gedood.
 • Laat sponzen na elk gebruik volledig drogen voordat u ze op een droge plaats opbergt in een ademende zak.

Koop de V-spons

LET OP: Hoewel we aanvullende informatie verstrekken om een ​​weloverwogen beslissing te nemen, moedigen we alle klanten/klanten aan om hun eigen onderzoek over het product te doen voordat ze een aankoop doen. Er vindt geen restitutie plaats op productaankopen en alle verkopen zijn definitief. Dit product is niet bedoeld voor consumptie van welke aard dan ook. Alle cliënten/klanten worden sterk aangemoedigd om een ​​gediplomeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg, zoals een arts of apotheker, te raadplegen over gezondheidskeuzes. Neem direct contact op met uw zorgverlener als u vermoedt dat u medische problemen of complicaties heeft. Informatie en verklaringen met betrekking tot dieet-/kruidenproducten zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. WhatNaturalsLove.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden, onjuistheden of defecten aan het product.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.