Een nieuwe look, nieuwe producten en nieuwe aanbiedingen

Een nieuwe look, nieuwe producten en nieuwe aanbiedingen

Het is mij een waar genoegen om de nieuwe What Naturals Love shop en blog te wisselen.

Niet alleen is het gezicht van de webshop vernieuwd, het is gebruikersvriendelijker, sneller en er zijn veel meer producten.

Nu uit onderzoek is gebleken dat de Kroeshaar Familie niet alleen opzoek is naar haarproducten, maar ook interesse heeft in producten uit Amerika en vooral BH's heb ik het assortiment uitgebreid.

BH's zonder beugels

Het toeval wil dat ook ik lang heb gezocht naar goede bh's. Sinds ik een paar keer ben "gepookt" door beugels ben ik opzoek gegaan naar beugelvrije bh's. Niet alleen is zo een uitstekende beugel handig, het is ook goedkoper.

Het was echt zelfs zoeken naar een bh moet niet alleen goed zitten, het moet goede steun bieden en je wilt toch ook een beetje een leuke bh.De mooiste bh's waren helaas toch die met beugels. Gelukkig is dat aan het veranderen. Ik zal niet de enige zijn die is geprikt door een beugel. Na een paar miskopen ben ik gelukkig geslaagd.

Beugelvrije Kanten BH

Deze kanten zien er niet alleen mooi uit, het zit ook lekker. Het was zelfs wennen aan de rits van voren, maar verder ben ik echt meer dan tevreden. Zelfs zonder beugel geeft de bh een lichte pushup en houdt alles echt lekker goed op z'n plaats. Een aanrader, maar er zijn veel meer. Klik hier voor het assortiment Goedzittende Beugelvrije BH's .

Handige en hotte items uit de VS

Verder kom ik vaak super handige items tegen die ik vanaf nu ook met julllie zal delen.

Douchegordijn met een zwarte vrouw met kroeshaar

Dit douchegordijn vond ik zo leuk dat ik het voor mijn nichtje in Suriname heb besteld. Wil jij het ook kopen klik dan op Koop Douchegordijn .

Ontdooi Plankje

Dit ontdooiplankje vond ik zo handig dat ik het voor de nacht bij wie ik mocht logeren in Suriname, heb meenomen. Zelf gebruik ik bijna elke dag om vlees, vis of bevroeren fruitpulp te ontdooien. Binnen een uurtje kan ik dan aan de slag. Echt super handig. Mijn nacht was er dan ook verrassend blij mee. Klik hier om te bestellen .

Telefoon Gsm houder Gsm houder

Waar ze zelfs nog blijer mee was, is deze mobiele telefoonstandaard. Echt super handig! Je kunt gewoon video's van series kijken terwijl je bijvoorbeeld aan het koken bent, maar ook als je ontbijt of zo. Dan hoef je niet je telefoon tegen een mok of zo aan te zetten, maar gewoon gemakkelijk op de stand. Klik hier om te bestellen of voor nog meer handige hotte items uit de VS.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar voor nu laat ik het vaag. Je begrijpt wat ik bedoel. Shoppen bij What Naturals Love wordt alleen maar leuker, gezelliger en uitgebreider dus ga nu Shoppen!

Graag hoor ik wat je vind van de nieuwe site. Heb je een verzoek, hoor ik dat ook graag.

PS. De super de luxe tijgervel beanie die ik draag, van binnen gevoerd, kun je hier klikken Koop de muts .

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.