The Difference between Sisterlocks and Micro locs explained

Het verschil tussen Sisterlocks en Micro locs uitgelegd

Micro Locs versus Sisterlocks
Micro locs versus Sisterlocks. Ik, aan de linkerkant, heb Micro Locs begonnen met vlechten, Braidlocs. Yvonne aan de rechterkant heeft Sisterlocks, gestart en onderhouden door een gecertificeerde Sisterlocktitiaan.

In één oogopslag is het bijna onmogelijk om het verschil te zien tussen Micro Locs en Sisterlocks. Zelfs een nadere blik zal je niet noodzakelijk het verschil vertellen, want als het natuurlijke haar eenmaal gerijpt en gelokaliseerd is, zien de gematteerde haarlokken er hetzelfde uit.

Ik heb micro-locs die begonnen met vlechten, dus de officiële naam is Braid Locs. Mijn Braidlocs worden de hele tijd aangezien voor Sisterlocks, zelfs door gecertificeerde Sisterloctitians. Het kan zijn dat, ook al ben ik begonnen met vlechten, mijn lokken altijd opnieuw zijn aangetrokken door een gecertificeerde Sisterlocktitiaan.

Dus, om u te helpen het verschil te begrijpen. als je ooit een keuze moet maken leg ik graag de verschillen tussen Micro locs en Sisterlocks uit.

Er zijn vijf belangrijke verschillen tussen Micro Locs en Sisterlocks: de installatie, het rooster, de starttechniek, de onderhoudstechniek en de prijs.

 1. De installatie
  Sisterlocks zijn handelsmerken en kunnen alleen worden geïnstalleerd door een gecertificeerde Sisterlocks-consulent of stagiair. Dus als je echt Sisterlocks wilt, zorg er dan voor dat je loctition gecertificeerd is. U kunt dat controleren op de website van Sisterlocks . Er zijn meer dan een paar mensen die beweren dit te doen, maar niet gecertificeerd zijn.

  Micro-locs kunnen worden gestart met vlechten of twists, zodat ze kunnen worden geïnstalleerd door iedereen die weet hoe ze haar moeten vlechten of draaien. U kunt uw haar zelf doen of naar een salon gaan om uw haar te laten vlechten of vlechten.

 2. Het rooster
  Aangezien locs het raster bepalen hoe de toekomstige locomotieven eruit zien, is het raster erg belangrijk. Sisterlocks hebben een nauwgezet raster dat rekening houdt met je textuur en dichtheid van je haar om lokken te creëren die uniform zijn in grootte en vorm.

  Wanneer u Micro Locs start, kunt u ook beginnen met een rooster dat perfect voor u is, het zal alleen niet zo nauwkeurig zijn als dat van een getrainde Sisterlocks-consulent.

  Sisterlocks volwassenMicro Locs - Braidlocs

  Yvonne's Sisterlocks zijn wat kleiner. Ze heeft ongeveer 100 locomotieven meer dan ik. Hier is een link naar de locproducten die ik gebruik.

 3. De starttechniek
  In tegenstelling tot de meeste vlechttechnieken begint een consulente aan het einde van je lokken en werkt ze zich omhoog met een hulpmiddel om een ​​Sisterlock in je haar te creëren. De techniek is vergelijkbaar met haken en zorgt ervoor dat je draden vanaf het begin bij elkaar blijven als één locomotief.

  Braidlocs beginnen gewoon met het vlechten van het haar zoals gewoonlijk. Er is geen gereedschap nodig en ook geen speciale techniek. Vlechten houden je lokken ook heel goed bij elkaar.

 4. De onderhoudstechniek
  Een rotatie is eigenlijk de manier waarop locs worden onderhouden. Het bevestigt in feite de nieuwe haargroei aan de rest van de locomotief. Een Sisterlocks-rotatie hangt af van de textuur van het haar en de dichtheid.

  Hoewel Braidlocs kunnen worden onderhouden met een Sisterlocks-rotatie, worden ze meestal onderhouden door middel van interlocking, wat ook een soort rotatie is.

  Producten voor Locs, Braidlocs, Sisterlocks, Dreadlocks, Micro locs
  Klik om Loc-producten te kopen

 5. De prijs
  Omdat ze vaak meer dan een dag nodig hebben om te installeren, zijn Sisterlocks prijzig. U betaalt echt voor de expertise en tijd van de adviseur. Dus hoe langer het haar, hoe dunner je lokken, hoe meer uren het kost en hoe meer je betaalt.

Aangezien Braidlocs geen handelsmerk zijn, kunt u uw locs zelf onderhouden, laten vergrendelen of naar een Sisterlocks-consulent gaan.

Kijk voor producten voor locs, Braidlocs, Sisterlocks en Dreadlocks op de Locs & Stuff winkel .

Klik om meer te lezen over mijn Loc Journey

Terug naar blog

1 reactie

Please share different images between sisterlocks and braidlock

Catherine

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.