The Difference between Sisterlocks and Micro locs explained

Het verschil tussen Sisterlocks en Micro locs uitgelegd

2 reacties
Microlocs versus Sisterlocks. Ik, rechts heb Micro Locs begonnen met vlechten, Braidlocs. Yvonne aan de linkerkant heeft Sisterlocks, gestart en onderhouden door een gecertificeerde Sisterlocktitian.

In één oogopslag is het bijna onmogelijk om het verschil te zien tussen Micro Locs en Sisterlocks. Zelfs een nadere blik zal je niet noodzakelijkerwijs het verschil vertellen, want als het natuurlijke haar eenmaal gerijpt en gelokaliseerd is, zien de gematteerde haarlokken er hetzelfde uit.

Ik heb micro locs die begonnen met vlechten, dus de officiële naam is Braid Locs. Mijn Braidlocs worden de hele tijd aangezien voor Sisterlocks, zelfs door gecertificeerde Sisterloctitians. Het kan zijn dat, ook al ben ik begonnen met vlechten, mijn locs altijd opnieuw zijn vastgemaakt door een gecertificeerde Sisterlocktitian.

Dus om u te helpen het verschil te begrijpen. als je ooit een keuze moet maken, leg ik graag de verschillen uit tussen Micro locs en Sisterlocks.

Er zijn vijf belangrijke verschillen tussen Micro Locs en Sisterlocks: de installatie, het rooster, de starttechniek, de onderhoudstechniek en de prijs.

 1. De installatie
  Sisterlocks zijn handelsmerken en kunnen alleen worden geïnstalleerd door een gecertificeerde Sisterlocks-adviseur of stagiair. Dus als je echt Sisterlocks wilt, zorg er dan voor dat je loctition gecertificeerd is. U kunt dat controleren op de Sisterlocks-website . Er zijn meer dan een paar mensen die beweren dit te doen, maar niet gecertificeerd zijn.

  Micro locs kunnen worden gestart met vlechten of wendingen, zodat ze kunnen worden geïnstalleerd door iedereen die weet hoe haar te vlechten of te draaien. Je kunt je haar zelf doen of naar een salon gaan om je haar te laten vlechten of draaien.

 2. Het rooster
  Aangezien locomotieven het rooster bepalend is voor het uiterlijk van de toekomstige locomotieven, is het rooster erg belangrijk. Sisterlocks hebben een nauwgezet raster dat rekening houdt met je textuur en dichtheid van je haar om lokken te creëren die uniform zijn in grootte en vorm.

  Wanneer u Micro Locs start, kunt u ook beginnen met een raster dat perfect voor u is, maar het zal niet zo nauwgezet zijn als dat van een getrainde Sisterlocks-consulent.

  Sisterlocks volwassenMicrolocs - Braidlocs

  Yvonne's Sisterlocks zijn wat kleiner. Ze heeft ongeveer 100 locs meer dan ik. Hier is een link naar de loc-producten die ik gebruik.

 3. De starttechniek
  In tegenstelling tot de meeste vlechttechnieken begint een consulent aan het einde van je lokken en werkt zich omhoog met een tool om een ​​Sisterlock in je haar te creëren. De techniek is vergelijkbaar met haken en het zorgt ervoor dat je strengen vanaf het allereerste begin als één locomotief bij elkaar blijven.

  Braidlocs beginnen gewoon met het vlechten van het haar zoals gewoonlijk. Er is geen gereedschap nodig, noch een speciale techniek. Vlechten houden je strengen ook heel goed bij elkaar.

 4. De onderhoudstechniek
  Een rotatie is echt de manier waarop locomotieven worden onderhouden. Het bevestigt in feite de nieuwe haargroei aan de rest van de loc. Een Sisterlocks-rotatie is afhankelijk van de textuur van iemands haar en de dichtheid.

  Hoewel Braidlocs kunnen worden onderhouden met een Sisterlocks-rotatie, worden ze meestal onderhouden door interlocking, wat ook een soort rotatie is.

  Producten voor Locs, Braidlocs, Sisterlocks, Dreadlocks, Micro locs
  Klik om Loc Products te kopen

 5. De prijs
  Omdat ze vaak meer dan een dag nodig hebben om te installeren, zijn Sisterlocks prijzig. U betaalt echt voor de expertise en tijd van de adviseur. Dus hoe langer het haar, hoe dunner je locs, hoe meer uren het kost en hoe meer je betaalt.

Aangezien Braidlocs geen handelsmerk zijn, kunt u uw locs zelf onderhouden, laten interlocken of naar een Sisterlocks-adviseur gaan.

Kijk voor producten voor locs, Braidlocs, Sisterlocks en Dreadlocks op de Locs & Stuff-winkel .

Klik om meer te lezen over mijn Loc Journey

2 reacties

Olivia
Olivia

Now I get it, thanks for that very detailed explanation.

Catherine
Catherine

Please share different images between sisterlocks and braidlock

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  1 out of ...