Chic bonnet for locs, natural hair and wigs

Hoe zich te ontdoen van Frizzy Locs op de gemakkelijke manier

Een van de veelgestelde vragen in Loc-groepen op Facebook is 'Hoe kom je van kroeshaar af?' Enkele van de standaardantwoorden die u kunt verwachten, zijn 'Vertrouw op het proces' of 'Omarm het'. Hoewel dit goede antwoorden zijn, lijken ze vaak niet te voldoen aan de poster en de waarheid is dat er een paar dingen zijn die je kunt doen.

Vuist, wat je nooit zou moeten doen
Het maakt niet uit hoe kroeshaar je lokken krijgen, wat je nooit zou moeten doen, is een scheermes gebruiken om het kroeshaar af te snijden. Het is haar dat in de loc hoort. Haar dat uiteindelijk op natuurlijke wijze gaat matteren met de locomotief. Het kroezen eraf snijden met een scheermesje zal je lokken beschadigen. Zeker in de beginfase en zeker als je enige vorm van microlocs hebt.

Kussensloop
Wanneer je in het beginstadium van je locomotiefreis bent, is kroezen inderdaad onvermijdelijk. Zoals beschreven in mijn blog Omarm je pluizige Locs tijdens je reis zul je meer acceptabel worden voor pluizig haar. Toch helpt een satijnen kussensloop het kroezen te verminderen. 100% zijde is nog beter.

Fiber Queen zijdezachte kussensloop voor vlechten, lokken, natuurlijk haar en weefsels

Sjaals en mutsen
Ook als je wel een zijden kussensloop hebt, is het goed om met een sjaal of muts op te slapen. Deze dubbele bescherming zal je kroes zeker maximaal op afstand houden. Het beste van alles is dat je eruit kunt zien als een slapende schoonheid met een van onze superzachte zijdeachtige sjaals .

Zijden luipaard muts om je haar te beschermen

Ze zijn vrij van elastiek, dus geen druk op de haarlijn en geen elastiek. Het ziet er niet uit als een oversized douchemuts. De zijdezachte sjaal heeft twee lange staarten waarmee je de druk kunt bepalen terwijl hij aan blijft. Het is gewoon een mooie omslagdoek die je zelfs buiten kunt dragen.

Microvezel handdoek

Wat ook enorm helpt om pluizige lokken te verminderen, is een goede microvezeldoek . Dat betekent een die snel water van je lokken absorbeert, geen pluisjes achterlaat in je haar en je lokken niet verstoort.

Loc Handschoen

Dan is er de Loc Glove. Deze super Loc-handschoen is ook gemaakt van superzachte microvezel en zal niet alleen kroezen enorm verminderen, het zal je ook helpen:

* Houd je locs schoon
* Verwijder onzichtbare deeltjes die zich in je locomotieven nestelen
* Houd je hoofdhuid schoon
* Halveer de droogtijd
* Droog locs direct
* Verwijder geur
* Creëer perfecte spoelen 
* Startlocs maken

Locs opschonen

De Loc-handschoen , 5 "breed en 10" lang, is gemaakt van dat superzachte polyester dat tot acht keer zijn gewicht in water kan absorberen. Dit maakt de Loc-handschoen niet alleen perfect om locs direct te drogen, ongeacht de maat, maar ook ideaal voor dagelijks onderhoud om locs schoon te houden.

Dus de Loc-handschoen halveert niet alleen de droogtijd van lokken en natuurlijk haar, de kleine vezels van deze ultrazachte Loc Handschoen direct stof, allergenen, geur en pluisjes opvangen. Geen ACV of bakpoeder nodig dat hard is en het haar uitdroogt.

De Loc-handschoen reinigt zachtjes zonder de lokken te beschadigen.

De Loc-handschoen is machinewasbaar en herbruikbaar. Het is gemaakt van duurzaam hoogwaardig polyester dat het licht, zeer veerkrachtig, sterk en duurzaam maakt.

Het werkt ook op krullend haar.

De lochandschoen brengt ook het krulpatroon in je haar naar voren. Je coils komen er super mooi en gedefinieerd uit. Bekijk de video van gediplomeerd Master Barber/Stylist, Natural & Damage Hair Specialist en Certified Sisterlocks™ Consultant Adenike met 23 jaar ervaring in het proberen van natuurlijke haarverzorging Loc Handschoen Voor de eerste keer.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    1 out of ...